INGIN MEMBELI MINYAK WANGI?

INGIN MEMBELI MINYAK WANGI?
Klik imej di atas

Batu mirip kepala makhluk asing

Monday, May 4, 2009

 

GAMBAR dalam bulatan menunjukkan seketul batu di planet Marikh yang dianggap oleh peminat objek terbang tidak dikenali (UFO) mirip kepala makhluk asing.

LONDON - Beberapa pengkaji objek terbang tidak dikenali (UFO) berasa teruja setelah mendapati sekeping gambar yang dirakam dari planet Marikh memaparkan imej seperti tengkorak makhluk asing, lapor sebuah akhbar semalam.

Imej yang dirakam oleh kenderaan pemantau Spirit Rover di Marikh itu menunjukkan batu berbentuk seperti kepala di satu kawasan padang pasir.

"Ini bukan batu. Ia seperti makhluk asing Roswell (rujukan kepada kejadian UFO yang dipercayai terhempas di AS pada 1947) dengan tengkorak menampakkan bahagian dagu manakala soket matanya terpisah lima sentimeter.

"Saya juga mendapati terdapat mulut kecil dan ia dipercayai sejenis makhluk karnivor," kata seorang peminat UFO yang memberi komen dalam satu forum di Internet.

Namun, seorang lagi peminat UFO bergurau dengan berkata: "Adakah itu makhluk yang kepalanya dipenggal atau ditanam sehingga ke paras kepala?" - Agensi

Kosmo!

2 Mei 2009

0 comments: